Datum open huis

Gegevens makelaar

JASPERS-VAN DIEPEN Makelaars Taxateurs Adviseurs 

Kantoor Wognum

JASPERS-VAN DIEPEN Makelaars Taxateurs Adviseurs
Burgemeesters Commandeurlaan 2
1687 BH Wognum
Tel: 0229 - 57 3600
Fax: 0229 - 57 3599
E-mail: wognum@jaspers-vandiepen.nl
Website: www.jaspers-vandiepen.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag geopend van 9.00 uur tot 17.15 uur
Zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur

Over JASPERS-VAN DIEPEN Makelaars Taxateurs Adviseurs:

Jaspers-van Diepen heeft zich ontwikkeld tot een allrounder in de wereld van woningen en bedrijfsonroerend goed, of het nu gaat om aan- of verkoop, huur of verhuur, of voor al uw taxaties, u bent altijd verzekerd van een goed advies en een betrouwbare partner.

Noord-Holland is ons werkgebied en als gevolg daarvan zijn we zowel actief in de stedelijke gebieden als in de buitengebieden. Jaspers-van Diepen richt zich wat betreft de kopersmarkt ook op de randstadstedelingen, omdat die ook een belangrijke kopersgroep vormen voor de woningen in onze regio.

Jaspers-Van Diepen is lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen (NVM), van de afdeling Wonen en Bedrijfsonroerend goed. De heer Jur de Jong van ons kantoor is lid van deze vakgroepen en is daarnaast  ingeschreven als gecertificeerd taxateur bij VastgoedCert te Rotterdam afdeling Wonen en Bedrijfsmatig Vastgoed, tevens is de heer de Jong gecertificeerd WOZ taxateur. Ons lidmaatschap van de NVM is een extra bewijs voor u, dat staat voor kwaliteit, betrouwbaarheid, deskundigheid en onafhankelijkheid van ons kantoor.