Datum open huis

Gegevens makelaar

Boekweit | Olie Makelaars / Taxateurs B.V.

Boekweit | Olie Makelaars / Taxateurs B.V.
Veemarkt 32
1621 JC Hoorn
Tel: 0229 - 244 234
Fax: 0229 - 249 804
E-mail: info@boekweitolie.nl
Website: www.boekweitolie.nl

Openingstijden:

Maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08.30 tot 17.30 uur Dinsdag van 08.30 tot 20.00 uur
Zaterdag van 09.00 tot 15.00 uur

Over Boekweit | Olie:

Boekweit l Olie Makelaars/Taxateurs geniet al bijna 40 jaar een grote naamsbekendheid in de regio en staat garant voor een snelle, accurate en integere bemiddeling. Het is dan ook geen wonder dat in bijna iedere straat en op elk bedrijventerrein van Hoorn en directe omgeving ooit een "Te Koop"/"Te Huur"-bord van ons heeft gestaan.

Wanneer men de stad nadert, springt ons kantoorpand direct in het oog. Professioneel en opvallend worden de woningen, nieuwbouwprojecten en het bedrijfsmatige onroerend goed aan het publiek gepresenteerd. Vragen van belangstellenden worden uiteraard graag beantwoord. Ons team, bestaande uit 12 enthousiaste medewerkers, staat u met plezier terzijde.

Een huis kopen/verkopen is ingrijpend. Zowel emotioneel als zakelijk. Allerlei aspecten komen er bij kijken, van taxatie, financiering, verzekering en bouwkundige keuring tot onderhandelen en uiteindelijk de overdracht. U wilt het maximale eruit halen en dat betekent talloze keuzes maken, vaak voor de eerste keer. Kiezen is makkelijk als je kennis van zaken hebt. Maar veel mensen hebben dat pas achteraf, na de (ver)koop. Wij niet. Het is ons dagelijks werk.

Jarenlange ervaring en persoonlijk advies zijn belangrijke punten waarmee wij ons onderscheiden. Als het gaat om aan- of verkoopbemiddeling of taxaties staat Boekweit l Olie garant voor kwaliteit, waarbij de belangen van de klant optimaal worden behartigd.

Boekweit l Olie Makelaars/Taxateurs is er trots op dat zij haar klanten een gedegen en integer advies geeft.