Datum open huis

Gerard Brandtweg 99
Enkhuizen

Biedingen Vanaf € 150.000 Kosten koper

Woningsoort: Schakelwoning
Status object: Nieuw
Aantal kamers: 4
Aantal slaapkamers: 3

Foto's (13)

Omschrijving:

Let op biedingen vanaf € 150.000,- kosten koper.
STARTERSLENING MOGELIJK!
 
-Goed onderhouden, ruim en licht hoekhuis, met professioneel aangelegde tuin ideaal gesitueerd op het westen-
 
Hoekhuis met van drie kanten lichtinval gedurende de dag, door de gunstige ligging ten opzichte van de zon en de vele ramen. De woning grenst aan een hofje met parkeerplekken voor de deur. De woning is goed onderhouden. De kozijnen zijn recentelijk professioneel geschilderd. Het huis heeft een ruime leefruimte met veel mogelijkheden. Met een fijne woonkamer met open keuken en maar liefst drie slaapkamers, een bijkeuken en schuur, een gangberging en ruime zolderberging heeft alles zijn plek! Tot slot zijn de supermarkt, slagerij en bakker op loopafstand (Koperwiekplein) en zijn er voldoende recreatiemogelijkheden in de buurt (denk aan het Streekbos, het Grootslag, Recreatiebad Enkhuizerzand, strand, sportvoorzieningen, gezellige binnenstad en haven).
 
Indeling
 
Begane grond:
 
Entree, met trapopgang en keurig toilet. Schuur/bijkeuken is zowel vanuit de hal binnen bereikbaar als via een aparte deur buiten. Gemakkelijk dus! In de schuur/bijkeuken is er voldoende ruimte voor de fiets en hier kunnen voorraden en gereedschappen goed opgeborgen worden. Tevens bevindt zich hier de wasmachine aansluiting. Extra kamer aanwezig op de begane vloer, bijvoorbeeld te gebruiken als slaapkamer, hobbyruimte, computerkamer, kantoor aan huis etc. De woonkamer is met open keuken. De vloer van de woonkamer is voorzien van onderhoudsvrij novilon.
 
Eerste verdieping:
 
Op de eerste verdieping bevinden zich twee slaapkamers en de badkamer. De hoofdslaapkamer is zeer ruim en voorzien van een dakkapel, dat voor extra ruimte en licht zorgt. De kamers zijn netjes afgewerkt en beide voorzien van voldoende mogelijkheden om spullen netjes weg te bergen.  
 
Zolder:
 
Zeer ruime zolder met veel bergruimte.
 
Tuin:
 
De ruime en beschutte tuin is in 2012 volledig gerenoveerd en voorzien van fraaie bestrating, speels aangelegde bloemenperken, en een groot terras met overdekte veranda. Door de gunstige ligging ten opzichte van de zon, maar ook door de  beschutte muren, kunt u hier uit de wind genieten van de zon tot zonsondergang. Vroeg in de lente is het hier al goed toeven!
 
 Bijzonderheden:
 
- Goed onderhouden
- Grote tuin met veel privacy
- Ruime, open keuken
- Extra kamer op de begane vloer
- Supermarkt, slagerij en bakker op loopafstand
- Recreatiemogelijkheden dicht in de buurt
- Parkeergelegenheid voor de deur
 
Starterslening: 
Bij aankoop van deze woning kunnen kopers onder bepaalde voorwaarden in aanmerking komen voor een starterslening van maximaal € 30.000,- via de gemeente Enkhuizen. Meer informatie en de voorwaarden kunt u vinden op de website van de gemeente. 
 
 
Let op biedingen vanaf € 150.000,- kosten koper. ( Reguliere vraagprijs € 162.500,- kosten koper)
Aanvaarding in overleg.

Gegevens makelaar

Makelaar: De Stijl Makelaardij

Print
Bereken route
Doorsturen